Leduri Auto de Exterior

Leduri Auto de Exterior image

Luminile cu led se pot indentifica si diferentia foarte usor de luminile lampilor clasice. Acestea furnizeaza lumina mai puternica, asemanatoare cu lumina naturala. Aceste tipuri de dispozitive de iluminare au un consum mai redus de energie fata de lampile cu iluminare clasica.

Acest tip de abordare are multe beneficii si permite proiectantului sa atinga eficienta sporita folosind solutii moderne care au la baza surse CV-CC. Chiar daca nu ai mai avut instalate astfel de corpuri de iluminat in masina ta, unele modele de autoturism iti permit sa le folosesti.

Banda cu Leduri Auto pentru Interior

Imbunatatirea excelenta de interior si de exterior masini. Avantajele echiparii autovehiculului cu astfel de piese sunt multiple: durata de viata a unui LED este de cel putin 10000 de ore, consumul energetic este cu mult mai redus decat in cazul celorlalte tipologii de lampa, iar faptul ca produce foarte putina caldura nu poate fi decat imbucurator.

Led-urile conserva energia si nu emit radiatii ultraviolete. Ele nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului.

Becuri Auto cu Led

Se prea poate sa te afli intr-una dintre urmatoarele situatii: fie masina ta este echipata din start cu LED-uri ca sursa de iluminare(atat intern, cat si extern), fie doresti sa incerci sa schimbi vechile lampi ale automobilului cu unele mai economice. Uloase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului.

Toate benzile cu leduri alimentate la 12v, fie ca sunt de interior ori de exterior, sunt dimabile si autoadezive. Acest mod de conectare combina avantajele de fiabilitate a conexiuni serie cu capabilitate mare in curent caracteristica conexiunilor matrice si paralel.

Tirul sau camionul pe care Leduri Auto de Exterior il conduci, va fi in mod sigur vizibil pe tip de noapte cu ajutorul lampilor cu LED iar accidentele datorate proastei vizibilitatii vor putea fi cu siguranta evitate. Drumul spre destinatia dorita nu va fi unul plin de obstacole ci va constitui calatorie relaxanta si lipsita de griji si batai de cap.

Citeste mai multe despre:

Reparatii Coroana Dentara

Reparatii Coroana Dentara image

Fiind mai putin rezistente decat variantele cu schelet metalic, coroanele dentare ceramice au nevoie de mai multa grija pentru a fi conservate. Din acest motiv nu sunt recomandate pentru restaurarile molarilor sau a premolarilor si nici pacientilor afectati de tulburari functionale ale cavitatii orale (bruxism).

Salon Masaj Anticelulitic

Salon Masaj Anticelulitic image

Masajul anticelulitic se efectueaza cu ajutorul unor manevre si prize specifice care tonifica zona afectata, asigura troficitatea celulara si distribuie uniform lichidul interstitial (dintre celule), oferind astfel un aspect neted pielii. De asemeni se stimuleaza drenarea limfatica si circulatia sanguina, fapt ce ajuta la eliminarea compusilor toxici.