Curs Acreditat de Contabilitate

Curs Acreditat de Contabilitate image

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu , si ofera participantilor abordare practica a contabilitatii, urmarind insusirea principiilor si tehnicilor de organizare si functionare a contabilitatii unei entitati patrimoniale, formarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice de prelucrare si inregistrare in contabilitate a operatiilor economice.

Contabilii tin evidenta contabila completa a operatiilor financiare ale unui agent economic in conformitate cu principiile generale ale contabilitatii, verifica exactitatea documentelor si operatiilor contabile referitoare la incasari si varsaminte si a altor operatii financiare; intocmesc state financiare si evidente contabile pentru perioada determinata de timp.

Curs de Contabilitate Sustinut de Experti

Rabdare, pasiune pentru cifre, adaptabilitate, invatare si perfectionare continua. Asa arata, pe scurt, potretul-robot al profesiei de contabil. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, poti lua in calcul cariera in acest domeniu, foarte ofertant atat pentru tinerii absolventi de facultate, cat si pentru persoanele cu experienta in sfera de activitate financiara.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa urmeze cariera in contabilitate si trateaza contabilitatea financiara, intocmirea declaratiilor fiscale, intocmirea balantei de verificare, intocmirea bilantului contabil precum si utilizarea unui soft specific de contabilitate.

Curs Contabilitate Autorizat

Acest curs de Expert fiscal vine in intampinarea celor interesati, de la contabili la directori economici si, mai mult, la manageri, cu abordare practica a unor subiecte de interes major in domeniul fiscal, insistandu-se in special asupra celor mai intalnite operatiuni in practica.

Este primul pe care ar trebui sa-l urmati daca doriti sa profesati in domeniul contabil. Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile. Este un curs cu aplicabilitate imediata, la care se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare. Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi suport de curs GRATUIT.

Anul acesta venim cu noua Curs Acreditat de Contabilitate propunere pentru inscrieri si derularea programelor noastre. Pentru a facilita accesul unui grup tinta cat mai larg si datorita solicitarilor care au venit in acest sens, aveti posibilitatea de a va alege cursul pe care doriti sa-l urmati din cadrul Temelor Generale stabilite pentru fiecare sesiune. Toate cursurile vor fi organizate cu accent preponderent pe partea practica a formarii, urmarindu-se oferirea de raspunsuri bine documentate la spetele, situatiile, studiile de caz pe care va invitam sa le formulati in chestionarele de evaluare initiala pe care le veti primi impreuna cu documentele de definitivare a inscrierii (contracte si facturi proforme).

Citeste mai multe despre:

Certificat si Audit Energetic

Certificat si Audit Energetic image

Prin aceasta documentatie se determina consumurile reale de energie ale cladirii (incalzire, apa calda menajera, iluminat). Se propun masuri de reabilitare dupa care se recomanda cea mai buna varianta din punct de vedere tehnico-economic pentru reabilitare/modernizare. Audit Energetic & Certificat Energetic

Pachete Sisteme Fotovoltaice

Pachete Sisteme Fotovoltaice image

Boilerul se instaleaza, in functie de cerintele sau de spatiul disponibil la fiecare lucrare, in pod, la etaj, la subsol, in camera tehnica, astfel incat sa fie cat mai aproape de colectoarele solare si, in acelasi timp, sa fie usor accesibil si ferit de temperaturi extreme. Controllerul eletronic se monteaza, …

Buchete de Flori Speciale

Buchete de Flori Speciale image

Rosul, cu toate fatetele lui incantatoare, creeaza un look complex si roial, care nu trece neobservat si care arata magnific in fotografii! Las-o fara cuvinte si ofera-i acest buchet floral din 101 trandafiri rosii. Este un buchet de flori special, foarte elefegant, insa potrivit pentru orice buget.

Termostat Centrala Termica

Termostat Centrala Termica image

Unul dintre cele mai importante componente ale unui sistem de incalzire performant este termostatul, un dispozitiv care va ajuta sa reglati temperatura din locuinta printr-un dispozitiv de ultima generatie. Pe langa comercializarea lor, ne ocupam si cu montajul termostatelor de ambient, astfel incat sa multumim si cele mai exigente cerinte. …

Imprumut Rapid fara Acte

Imprumut Rapid fara Acte image

Finanteaza achizitie majora. Plateste-ti cheltuielile neasteptate. Consolideaza-ti datoriile. Ai grija de finantele tale chiar astazi. Compara si gaseste cea mai buna oferta de imprumut rapid pentru tine.

Imprumuturi Nebancare Restantieri

Imprumuturi Nebancare Restantieri image

Daca esti rau-platnic si doresti sa obtii un credit rapid doar cu buletinul de identitate pentru nevoi personale, sfatul nostru este sa apelezi la IFN, doar aceste institutii te poate ajuta. Institutiile nebancare acorda imprumuturi tuturor cetatenilor ce ii cer ajutorul.